Novinky

Zo zákulisia


My spoznávame každý deň vás, tu sa môžte dozvedieť niečo o nás.

Nové zimné menu

Náš šéfkuchár Daniel Širota si so svojím tímom pripravil nové menu, ktoré si môžete vychutnať v našom Primi Košice. Nech sa páči: PREDJEDLO Mušle Svätého Jakuba: topinambur, cantaloupe melón, koriander a citrónová sušienka. POLIEVKA TEĽACÍ VÝVAR s domácou tortelinou, mäsom a sezónnou zeleninou. HLAVNÉ JEDLO Pečená tekvica, pak choy, fialová mrkva, rozmarín, tekvicové semiačka, jemne…

Pozrite si fotky našich nových jedál

Pozrite sa na niektoré z výnimočných nových jedál, ktoré nájdete v našom novom menu a ktoré Vám vymyslel náš Dano Širota. Príďte aj ochutnať, budeme sa na Vás tešiť!

„Kuchári investujú do svojho vzdelania málo“ tvrdí náš Chef Dano Širota.

To je názor nášho talentovaného šéfkuchára Daniela Širotu, ktorý na sebe rád a neustále pracuje. Je leto a mesto je plné ľudí. Horúca dlažba ich ženie do chladných interiérov podnikov. Na Hviezdoslavovom námestí sa stretávame so šéfkuchárom Danom Širotom.  Vo svojom rodnom meste urobil veľké zmeny. Kompletne prekopal menu košického Primi, často zmenami prekvapil kolegov. Vždy to však…