Nové zimné menu

Náš šéfkuchár Daniel Širota si so svojím tímom pripravil nové menu, ktoré si môžete vychutnať v našom Primi Košice.

Nech sa páči:

PREDJEDLO

Mušle Svätého Jakuba: topinambur, cantaloupe melón, koriander a citrónová sušienka.

IMG 1013 Edit

POLIEVKA

TEĽACÍ VÝVAR s domácou tortelinou, mäsom a sezónnou zeleninou.

IMG 1086 Edit

HLAVNÉ JEDLO

Pečená tekvica, pak choy, fialová mrkva, rozmarín, tekvicové semiačka, jemne zaúdený crème fraîche.

IMG 1026 Edit 1

Pečené hovädzie rebrá, zemiaková kaša s údeným
syrom, pečený petržlen a cibuľová mrvenička.

IMG 1114 Edit

DEZERT

Eclair, sezamovo škoricový krém, čučoriedky a opečené lieskovce.

IMG 1124 Edit

MEDUSACARD SPECIAL

Krémové špenátové risotto s domácou teľacou šunkou, parmezánom,

IMG 1049 Edit

Ponuka platí len pre držiteľov riadne doregistrovanej MedusaCard.